Vanhemmille

Mitkä lanit?
Lanit on verkkopelitapahtuma, johon samanhenkiset ihmiset kokoontuvat viettämään aikaa, pelaamaan sekä tutustumaan uusiin ihmisiin. Tapahtumaan pyritään järjestämään muutakin ohjelmaa kuin pelaamista.

Tapahtumapaikka
Lanit järjestetään Valtti-työpajan tiloissa osoitteessa Asemakatu 7, 38700 Kankaanpää. Tiloissa on henkilökuntaa tapahtuman aikana päivin öin.

Turvallisuus
Tapahtuman aikana ovet lukitaan yön ajaksi klo 0.00 – 06.00. Tällä ajalla kulku sisään vain rannekkeella.

Nukkuminen
Vaikka pelaaminen onkin kivaa sekä aika kuluu pelien parissa mukavasti niin nukkuakin pitää. Tapahtumassa on nukkumapaikka (mukaan oma, makuualusta, peitto, tyyny). Vanhempien olisi hyvä keskustella lapsen kanssa ennen tapahtumaa nukkumisen tärkeydestä. Tapahtumasta voi myös lähteä kotiin nukkumaan mikäli asuu lähellä.

Ruokailu
Tapahtumassa ei ole omaa kioskia mutta jääkaappeja on, joissa pystyy säilyttämään omia eväitä jotka kannattaa merkata omalla nimellään. Lähistöllä on ruokakauppoja sekä pikaruokapaikkoja, joten rahaa kannattaa ottaa mukaan. Kotona olisi myös hyvä keskustella ruokailun tärkeydestä. Myös vanhemmat voivat tuoda ruokaa tapahtumaan osallistujalle.

Arvotavarat
Arvokkaimmat perintökalleudet kannattaa jättää kotiin varmuuden vuoksi.

Päihteet
Tapahtuma on päihteetön

Muita juttuja
Vanhemmat voivat tulla tapahtumaan tapaamaan lastaan / tutustumaan tapahtumaan ilman eri maksua
Tapahtumassa valokuvataan tapahtumakuvia sosiaaliseen mediaan

Sivuston tiedot päivitetty 9.10.2019